Java e kulturës greke

Shënoni në kalendarin e eventeve tuaja, javën 23 – 29 maj sepse Greqia do t’ju mahnisë me fuqinë e artit dhe kulturës që mbart si trashëgimi. Në Tiranë, Shkodër e Korçë, nga skenat moderne, e deri tek parqet antike, si në Apolloni apo parkun Helen në Farkë, mbërrijnë artistë e profesionistë nga vendi fqinj. Përmes Stelios Kerasidis, Symphonic Rebetico, Thanassis Katsaras, Miti i Amazonave, Choir of Thessaloniki apo Urban Act që do të udhëtojnë deri në Finiq e Dropull, shijoni eksperiencën fantastike të kulturës antike që mbërrin deri në Greqinë e sotme me artistët bashkëkohorë.

Stelios Kerasidis në piano

Eventi: 23 Maj 2022 Ora: 20:10 Vendi: Sheshi Skënderbej, përballë Operas,...

Symphonic Rebetico

Eventi: 23 Maj 2022 Ora: 20:30 Vendi: Sheshi Skënderbej Organizatorët: Ambasada e...

UrbanAct – Mural Program

Eventi: 23 Maj 2022 Vendi: Finiq dhe Dropull Organizatorët: Ambasada e Greqisë,...

Art në qeramikë

Eventi: 24 Maj 2022 Ora: 10:00 - 13:00 & 15:00...

Kinema greke

Eventi: 24 Maj 2022 Ora: 19:00 Vendi: Teatri Andon Zako Çajupi,...

Pikturë dhe muzikë për fëmijët

Eventi: 27 Maj 2022 Ora: 10:30 - 12:30 PikturëOra: 17:30...

Miti i Amazonave

Eventi: 25 Maj 2022 Ora: 18:30 Vendi: Apolloni, Fier Eventi: 26 Maj...

Kuzhina greke

Eventi: 25 Maj 2022 Ora: 17:00 - 20:00 Vendi: Pedonale, Shkodër Eventi:...

Kori i përzier i Selanikut

Eventi: 28 Maj 2022 Ora: 20:00 Vendi: Teatri “Andon Zako Çajupi”,...

Tiranathlon

Eventi: 29 Maj 2022 Ora: 08:00 Vendi: Parku Helen në Liqenin...

Java e kulturës greke

Eventet e kulturës: 23 – 29 Maj 2022 Takimet: Tiranë,...