Pa kategori

Stelios Kerasidis në piano

Eventi: 23 Maj 2022 Ora: 20:10 Vendi: Sheshi Skënderbej, përballë Operas,...

Symphonic Rebetico

Eventi: 23 Maj 2022 Ora: 20:30 Vendi: Sheshi Skënderbej Organizatorët: Ambasada e...

UrbanAct – Mural Program

Eventi: 23 Maj 2022 Vendi: Finiq dhe Dropull Organizatorët: Ambasada e Greqisë,...

Art në qeramikë

Eventi: 24 Maj 2022 Ora: 10:00 - 13:00 & 15:00...

Kinema greke

Eventi: 24 Maj 2022 Ora: 19:00 Vendi: Teatri Andon Zako Çajupi,...