Të përzgjedhur

Stelios Kerasidis në piano

Eventi: 23 Maj 2022 Ora: 20:10 Vendi: Sheshi Skënderbej, përballë Operas,...

Symphonic Rebetico

Eventi: 23 Maj 2022 Ora: 20:30 Vendi: Sheshi Skënderbej Organizatorët: Ambasada e...

UrbanAct – Mural Program

Eventi: 23 Maj 2022 Vendi: Finiq dhe Dropull Organizatorët: Ambasada e Greqisë,...

Art në qeramikë

Eventi: 24 Maj 2022 Ora: 10:00 - 13:00 & 15:00...

Kinema greke

Eventi: 24 Maj 2022 Ora: 19:00 Vendi: Teatri Andon Zako Çajupi,...

Pikturë dhe muzikë për fëmijët

Autori i më shumë se 500 emisioneve kreative për fëmijë si “Art me Kostën”,“Artist Tak Fak”, “Plastelina Magjike” në platformën TRING TV dhe Vizion...

Miti i Amazonave

Amazona është një simbol - një simbol i pavarësisë femërore, një model roli, e fortë dhe e bukur. Kështu mendojmë sa herë përmendet ndonjë...

Kuzhina greke

Me siguri, një nga pjatat e para që porosisni kur uleni në një restorant është sallata greke. Ajo nuk mungon as në tryezat e...

Kori i përzier i Selanikut

Nga muzika e rilindjes te ajo klasikja, romantike apo kontemporane, interpretime në opera apo në kishat bizantine me muzikën greke, të gjitha i gjeni...

Tiranathlon

Disa minuta larg qendrës së Tiranës, në Farkë, rikthehet TIRANATHLON, një nga eventet më interesante sportive që bën bashkë aventurën dhe natyrën. Liqeni i...

Java e kulturës greke

Për të treguar më të bukurën e çdo kombi, pas Pashkës së bukur që na mblodhi në fund të këtij prilli, një tjetër festë...