Duke kënduar me Glykeria

Glykeria vjen për tre koncerte të mrekullueshme në Shqipëri: Pogradec dhe Dervician do të kenë mundësinë të shijojnë performancën unike të këngëtares greke me famë botërore.

Pasi ka shkruar një kurs dyzetvjeçar, Glykeria është veçanërisht e dashur dhe e njohur, jo vetëm në Greqi dhe Qipro, por edhe jashtë vendit, në vende si Izraeli, Franca, Turqia, Spanja dhe Anglia, ku publiku vërshon teatro dhe skena muzikore që ta shijojë. Stili i saj unik plot thellësi, melankolik dhe emocional, ka rrëmbyer zemrat e publikut dhe ngjall gjithmonë emocion dhe admirim. Në karrierën e saj artistike dyzetvjeçare, ajo ka krijuar një bibliotekë muzikore me më shumë se 25 disqe, shumë prej të cilave kanë fituar çmime ndërkombëtare dhe lavdërimet e ekspertëve.

Java e parë e gushtit do të jetë e mbushur me meloditë që do të interpretojë Glykeria, e shoqëruar nga banda e saj, e cila e ndjek në të gjitha koncertet dhe turnetë e saj brenda dhe jashtë Greqisë, duke ofruar kështu një eksperiencë muzikore profesionale të nivelit ndërkombëtar. Koncertet e saj janë gjithmonë një eksperiencë unike, një udhëtim nëpër muzikën greke, një mundësi për festë! Këtë eksperiencë unike ju ftojmë ta shijoni!

– E martë, 2 gusht në Pogradec

– E enjte, 4 gusht në Dervician

Lajme të tjerë

Maratona e 6-të e TIRANËS

23 tetor 2022 Maratona: Gara triumfuese që Greqia e lashtë...

LOJËRAT OLIMPIKE @Archeovision Festival

Ambasada e Greqisë në Tiranë merr pjesë në European...

Ambasada e Greqisë në Shqipëri mbështet TYJO

Ambasada e Greqisë në Shqipëri mbështet orkestrën e jazz-it...

Konstantinos Argyros në Beer Fest në Korçë

Konstantinos Argyros, një nga këngëtarët më të njohur dhe...

Pogon Race 2022

Gara më e madhe e çiklizmit malor në kufirin...