Giannis Parios live në Tiranë

Më shumë se 40 vjet pas herës së parë që Giannis Parios këndoi live në Tiranë, publiku do të ketë mundësinë të shijojë nga afër artistin e madh duke interpretuar këngë emblematike me zërin e tij të veçantë.

Këngëtari dhe kompozitori më erotik i brezit të tij, ka kaluar 45 vite udhëtim muzikor, të mbusha me hite të shumëkënduara. Këngët e tij u pëlqyen shumë nga publiku dhe tashmë kanë mbetur në histori si një pjesë e pandashme dhe e pazëvendësueshme e muzikës bashkëkohore greke.

Giannis Parios, një nga këngëtarët më të rëndësishëm grekë, vjen në Tiranë me një koncert unik:

22 qershor 2022

Ora: 20.00

Pallati i Kongreseve

Biletat: https://www.myticket.al

Lajme të tjerë

Maratona e 6-të e TIRANËS

23 tetor 2022 Maratona: Gara triumfuese që Greqia e lashtë...

LOJËRAT OLIMPIKE @Archeovision Festival

Ambasada e Greqisë në Tiranë merr pjesë në European...

Ambasada e Greqisë në Shqipëri mbështet TYJO

Ambasada e Greqisë në Shqipëri mbështet orkestrën e jazz-it...

Konstantinos Argyros në Beer Fest në Korçë

Konstantinos Argyros, një nga këngëtarët më të njohur dhe...

Pogon Race 2022

Gara më e madhe e çiklizmit malor në kufirin...