Mourganas Mountain Run

Nëse jeni duke kërkuar për një peizazh ku malet përqafojnë qiellin, ku gjelbërimi fsheh shtëpitë e gurta dhe një shteg që humbet duke kaluar kalatat e mëdha të oksigjenit natyror, ejani në Sotirë, në pistën malore të Mourganas!
Garat e vrapimit malor 15 dhe 5 km më 18 Qershor ora 09:30.

Ne vrapojmë në natyrë!
Qëndrojmë të shëndetshëm!

Link: https://mourganas-action.com/en/mourganas-mountain-run/

Lajme të tjerë

Maratona e 6-të e TIRANËS

23 tetor 2022 Maratona: Gara triumfuese që Greqia e lashtë...

LOJËRAT OLIMPIKE @Archeovision Festival

Ambasada e Greqisë në Tiranë merr pjesë në European...

Ambasada e Greqisë në Shqipëri mbështet TYJO

Ambasada e Greqisë në Shqipëri mbështet orkestrën e jazz-it...

Konstantinos Argyros në Beer Fest në Korçë

Konstantinos Argyros, një nga këngëtarët më të njohur dhe...

Pogon Race 2022

Gara më e madhe e çiklizmit malor në kufirin...