Sample Category Title

Stelios Kerasidis në piano

Eventi: 23 Maj 2022 Ora: 20:10 Vendi: Sheshi Skënderbej, përballë Operas,...

Symphonic Rebetico

Eventi: 23 Maj 2022 Ora: 20:30 Vendi: Sheshi Skënderbej Organizatorët: Ambasada e...

UrbanAct – Mural Program

Eventi: 23 Maj 2022 Vendi: Finiq dhe Dropull Organizatorët: Ambasada e Greqisë,...

Art në qeramikë

Eventi: 24 Maj 2022 Ora: 10:00 - 13:00 & 15:00...

Kinema greke

Eventi: 24 Maj 2022 Ora: 19:00 Vendi: Teatri Andon Zako Çajupi,...

Sample post title 5

Sample post no 5 excerpt.

Sample post title 6

Sample post no 6 excerpt.

Sample post title 7

Sample post no 7 excerpt.

Sample post title 8

Sample post no 8 excerpt.

Sample post title 9

Sample post no 9 excerpt.

Sample post title 10

Sample post no 10 excerpt.