Tiranathlon

Eventi: 29 Maj 2022

Ora: 08:00

Vendi: Parku Helen në Liqenin e Farkës, Tiranë

Organizatorët: Ambasada e Greqisë, Bashkia e Tiranës

Prezantimi: Ky event sportiv ju fton të garoni dhe të shijoni tre disiplina të ndryshme: Not, Çiklizëm dhe Vrap në një kompeticion të vetëm ku secila prej këtyre disiplinave vjen me dy kategori Olimpike dhe Sprint. Distancat Sprint janë 750 m not, 20 km çiklizëm dhe 5 km vrap, ndërsa ato Olimpike janë 1500 m not, 40 km çiklizëm dhe 10 km vrap. Ndaj nëse ju e dashuroni natyrën dhe jeni në kërkim të një aventure sportive, bashkohuni me ne, në TIRANATHLON!

Ftesë: Thonë se të shpenzosh kohë në natyrë, do të thotë se e çmoni dhe festoni për jetën që ju është dhënë. Dhe kjo nuk kërkon shumë nga ju. Hapni derën dhe vlerësoni mrekullitë e natyrës. Pranvera ka mbërritur me ide të reja, me mundësi të reja, me aventura të reja! TIRANATHLON ju thërret!

Vizitoni faqen: www.tiranathlon.com

Për regjistrime: https://results.chronolog.gr/registrationc1.aspx?h=9450cb92c69315ee069269d62960ccf4&l=EN